skip to Main Content
Bel 035 - 52 413 89

Ben jij enthousiast, betrokken, innovatief en flexibel? Ben jij een fysiotherapeut /manueel therapeut met hart voor het vak, die het verschil wil maken voor de cliënt en zich graag verder ontwikkelt? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden je een leuke gevarieerde werkplek. Je werkt samen met andere specialisaties, zoals een psychosomatisch fysiotherapeut, een geriatrie fysiotherapeut en een collega oefentherapie Mensendieck. Verder beschikken wij op iedere locatie beschikking over een ruime oefenzaal met apparatuur en veel ruimte voor “vrije” oefeningen om functioneel te kunnen trainen. We hebben meerdere master geschoolde collega’s en werken veel samen om zo de beste zorg te leveren aan onze cliënten.
Daarbij vinden we goede verslaglegging een must. We verwachten van jou dat je dit onderschrijft. Onze praktijk is aangesloten bij meerdere landelijke netwerken zoals Fysiotopics, Parkinsonnet en het Schoudernetwerk. Ook zijn we vertegenwoordigd in een aantal regionale netwerken. Wij hebben goede contacten met onze verwijzers, zowel in de eerste lijn als ook in de tweede lijn.

We zoeken een enthousiaste collega, die mee wil helpen de praktijk nieuwe stappen te laten zetten op innovatief gebied. Die creatief is en graag wil samenwerken. Een collega die zich kan en wil profileren op zijn of haar vakgebied.

Heb je nog geen manueel therapie diploma, maar ben je geïnteresseerd om de opleiding te volgen? Wij denken met je mee en zijn bereid (een deel van) je opleidingskosten over te nemen.

Het aantal beschikbare uren is in overleg in te vullen.

Wil je graag meer informatie of heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Carla Vreeman via het telefoonnummer 035-5241389.
Lijkt het je leuk bij ons te komen werken? Mail dan voor 21 april 2021 je CV en motivatiebrief naar vreeman@mtchuizen.com.