skip to Main Content
Bel 035 - 52 413 89

Ouderen wonen steeds langer thuis. Om deze ouderen kwalitatief goede zorg te kunnen bieden is gespecialiseerde multidisciplinaire zorg in de eerste lijn nodig. Wij zoeken iemand die de uitdaging wil aangaan om dit samen met ons op te zetten.

Wij, MTC Huizen, hebben al sinds 2007 ervaring met geriatriefysiotherapie in de eerste lijn. Eerst vooral in de verzorgingshuizen, momenteel voornamelijk bij de cliënten thuis. We werken nauw samen met de huisartsen, de praktijkondersteuners en andere eerstelijns disciplines. Deze samenwerking willen we in de nabije toekomst nog verder uitbouwen. Daar hebben we jou bij nodig. In onze praktijk werk je samen met een collega master geriatrie en diverse andere specialisaties.
We proberen samen de beste zorg te bieden aan onze cliënten. Daarbij is goede verslaglegging een must. We verwachten dat je die instelling onderschrijft.

Heb je ervaring met de ouder wordende mens? Ben je master geriatriefysiotherapeut of wil je de opleiding voor geriatriefysiotherapeut gaan volgen? Wij zijn bereid daar een financiële bijdrage aan te leveren.

Heb je interesse in samenwerken en opbouwen van een netwerk? Heb je oog voor innovaties?
Reageer dan op deze advertentie. We denken in eerste instantie aan 30 uur, maar wil je meer of minder werken, reageer dan ook. In overleg is alles mogelijk.

Is je interesse gewekt? Schrijf dan je motivatie en stuur die samen met je CV naar vreeman@mtchuizen.com. Bellen kan ook: 035 5241389.
Wij zijn benieuwd naar je reactie.