skip to Main Content
Bel 035 - 52 413 89

Specialisaties

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Sportrevalidatie
  • COPD revalidatie
  • Cardiovasculaire revalidatie

Na 8 jaar ziekenhuiservaring (orthopedie, neurologie, hartrevalidatie en rugrevalidatie) en 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij FitVisie in Hilversum, ben ik vanaf 1 juni 2017 werkzaam bij het MTC.

Ik werk op maandag en donderdagmiddag op locatie “De Bolder” en op donderdagochtend en vrijdag op locatie “De Hoftuin”. Daarnaast ben ik verbonden aan atletiekvereniging Zuidwal, waar ik één keer per twee weken op maandagavond de hersteltraining verzorg (de andere week neemt Peter van den Driessche deze voor zijn rekening).

Ik ben in 1993 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Paramedische Academie De Uithof (nu Hogeschool) te Utrecht. Ik ben algemeen fysiotherapeut, met veel interesse in sportrevalidatie, COPD revalidatie en cardiovasculaire revalidatie. Hiervoor heb ik de nodige bij -en nascholingstrajecten gevolgd.

Naast mijn werk, ben ik getrouwd en wij hebben 3 dochters. Ik ben gecertificeerd hardlooptrainster en ik geef hardlooptraining en core stability training bij de Bergse Runners Club in Nederhorst den Berg. Daar ben ik ook trainerscoördinator. Daarnaast geef ik ook training bij Buro Sport in Kortenhoef, ook hier betreft het hardlooptraining en core stability training.

Bij alles wat ik doe, vind ik het een uitdaging om mensen te stimuleren en te motiveren en zo hun doelen te laten bereiken. Als mensen dan weer blij zijn met het resultaat en weer kunnen doen wat ze willen doen, dan ben ik een gelukkig mens.

Ik ben positief ingesteld en denk in mogelijkheden. Daarbij hou ik van een open relatie, waarbij alles besproken kan en mag worden. Alles in het belang van een zo goed mogelijk resultaat.

Contact

stougie@mtchuizen.com

BIG: 19041693604