skip to Main Content
Bel 035 - 52 413 89

Specialisaties

  • Algemeen fysiotherapeut
  • MSc Manuele Therapie i.o.
  • MSc Sportfysiotherapie i.o.
  • Dry Needling

In november 2015 ben ik afgestudeerd aan de fysiotherapie opleiding Thim van der Laan in Nieuwegein. Direct daarna heb ik de cursus Dry Needling gevolgd bij Myopain DNS in Amsterdam. Per februari 2016 ben ik begonnen met de Master Musculoskeletaal (combinatie van manueel therapie en sportfysiotherapie) aan de Hogeschool Saxion in Enschede.

Sinds april 2016 werk ik met veel plezier bij MTC Huizen. Ik ben behulpzaam en sta altijd klaar voor anderen. Mijn doel in de fysiotherapie is om patiënten weer vertrouwen te geven in hun lichaam d.m.v. positivisme en het stimuleren van zelfredzaamheid. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen niet afhankelijk worden van de gezondheidszorg (eigeneffectiviteit).

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik erg sportief. Sporten die ik beoefen zijn hardlopen, wielrennen, zwemmen en fitness. Daarnaast heb ik de marathon van Rotterdam gelopen en de halve triathlon van Almere. Ik woon op het moment in Amersfoort.

Mijn interesse gaat uit naar sport gerelateerde klachten. Daarnaast heb ik een grote affiniteit met de neurofysiologie van pijn en de biologische en fysiologische processen die betrokken zijn bij de pijnervaring.

Contact

kornmann@mtchuizen.com

BIG: 89920543304