skip to Main Content
Bel 035 - 52 413 89

Specialisaties

  • Algemeen fysiotherapeut
  • McKenzie

 

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HU. Hierna heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan bij MTC, toen nog op de Schaepmanlaan. Vervolgens ben ik teruggegaan naar ‘mijn roots’. Ik ben namelijk opgegroeid in Zevenhuizen, officieel het Groene Hart maar net zo dicht bij Rotterdam.

Vijf jaar heb ik gewerkt voor een praktijk die gespecialiseerd is in wervelkolomgerelateerde klachten. Drie jaar in Zoetermeer en twee jaar in Hilversum. Hier heb ik intern verschillende cursussen gevolgd, zowel voor de lage rug als hoofdpijn/nekklachten, maar bijvoorbeeld ook pijneducatie.

Wat ik leuk vind aan het vak is de mens achter de klacht, wat is er nodig om weer de dagelijkse dingen te kunnen doen, werk of sport goed uit te kunnen voeren? Ik heb veel ervaring opgedaan in het behandelen van rugklachten, waar ik merkte dat het individu altijd centraal staat ongeacht de klacht. Iedereen is anders.

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om zo goed mogelijk bij de persoon zelf aan te sluiten, maar wel de overhand te houden als het gaat om sturing, coaching en zelfredzaamheid. Uiteindelijk gaat het om deze onafhankelijkheid!

Bij MTC wil ik mijn werkervaring gebruiken om mensen met wervelkolomgerelateerde klachten zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast heb ik vooral ook erg veel zin om mijzelf ook weer te verdiepen in andere klachtenbeelden, revalidatie en het geven van groepstraining!

 

In mijn vrije tijd ben ik ook veel in Huizen te vinden, maar dan in de PDK Arena. Hier speel ik nu al een jaar of 8-9 volleybal bij dames 1. Dit doe ik met erg veel plezier!
Naast het volleyballen kom ik graag thuis of de natuur tot rust en vind ik het heerlijk om af en toe lekker een hapje of een drankje buiten de deur te doen.

Contact
Koole@MTCHuizen.com

BIG: 39917974004