skip to Main Content
Bel 035 - 52 413 89

Specialisaties

  • Algemeen fysiotherapeut
  • MSc Manuele Therapie i.o.
  • CRAFTA® therapeut i.o.

Geboren in Leiderdorp, opgegroeid in Zoeterwoude-dorp. In 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Vanaf dat moment gelijk al werkzaam geweest als fysiotherapeut bij mijn oude stageplek in Amsterdam. Sinds maart 2016 werkzaam bij MTC Huizen op de locaties “MTC Oude Dorp” en “MTC Hoftuin”.

De gezondheidszorg heeft me van jongs af aan altijd al geboeid, wat misschien komt omdat bijna iedereen uit de familie in de gezondheidszorg werkzaam is. Ik denk dat dit vak mij zo enorm boeit is omdat het altijd weer net even anders is. Wanneer je ziet dat cliënten door jouw toedoen weer beter kunnen bewegen, pijnvrij kunnen bewegen en begrijpen waar hun klacht vandaan komt dan vind ik mijn werk als fysiotherapeut geslaagd.

Momenteel ben ik nog allround fysiotherapeut, maar ik verwacht binnenkort af te studeren als MSc manueeltherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Manuele therapie is een 3-jarige deeltijdopleiding die zeer veel verdieping in het vak geeft.

Naast interesse in de wervelkolom vind ik kaak gerelateerde klachten ook zeer interessant. Hiervoor heb ik dan ook de basiscursus CRAFTA® gevolgd. Kaakfysiotherapie is nog tamelijk onbekend, maar enorm interessant! Hier zal ik na mijn afstuderen als manueeltherapeut dan ook mee verder gaan.

Ik ben gedreven, ambitieus, ondernemend en streef ernaar altijd weer een betere behandeling te geven. Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om altijd te blijven leren en op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik in mijn vrije tijd in de sportschool te vinden. Sporten die ik in het verleden heb gedaan zijn hockey, tennis, golf, boksen, karate en paardrijden. Ik houd van jazzmuziek, verre reizen maken en lekker eten met goede vrienden en familie.

De cliënt helpen om weer in beweging te komen is iets waarvoor ik mij bij MTC Huizen inzet!

Contact

kowalski@mtchuizen.com

BIG: 29920515904