skip to Main Content
Bel 035 - 52 413 89

Specialisaties

  • Algemeen fysiotherapeut
  • MSc Manuele therapie
  • Nekklachten met duizeligheid en/of hoofdpijn

Van origine een rasechte Limburger, maar nu woonachtig in het gezellige Utrecht. Mijn opleiding Fysiotherapie heb ik gevolgd aan de Internationale Hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein. Na 4 jaar met veel plezier daar gestudeerd te hebben heb ik eind 2007 mijn opleiding afgerond en sindsdien 8,5 jaar werkzaam geweest in een particuliere praktijk te Baarn. In september 2013 heb ik mijn Masterdiploma in de Manuele Therapie behaald (gevolgd bij de SOMT te Amersfoort).

Mijn specialisaties en interesses liggen bij (nek) wervelkolom gerelateerde klachten i.c.m. duizeligheids- en/of hoofdpijnklachten. Daarnaast blijft mijn interesse vanuit de reguliere fysiotherapie bij het begeleiden van pre- en postoperatieve trajecten bij patiënten met nieuwe knieën en heupen. Tevens begeleid ik de oncologische revalidatie zowel individueel als groepsgewijs.

Ik werk graag nauw samen met de andere disciplines binnen en buiten MTC om u de optimale zorg te bieden.

Deze samenwerking en de samenwerking met u om u weer binnen uw mogelijkheden te laten terugkeren in het dagelijks leven en/of sportactiviteiten is mijn drive. Denken in mogelijkheden is mijn uitgangspunt.

In mijn vrije tijd zing en dans ik graag en ben ik al hardlopend terug te vinden op de singel in Utrecht om mijn conditie op peil te houden.

Sinds juli 2015 ben ik werkzaam als Fysiotherapeut/ Manueel therapeut binnen MTC en werk ik op de locaties ‘de Hoftuin’ (di & do) en ‘het oude dorp’ (ma & wo).

Contact

schouwerwou@mtchuizen.com

BIG: 49909317404