skip to Main Content
Bel 035 - 52 413 89

Specialisaties

  • Algemeen fysiotherapeut
  • MSc Geriatriefysiotherapie i.o.
  • Neurorevalidatie

Sinds 2017 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. De opleiding heb ik met veel plezier gevolgd bij de Internationale Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. In Oktober 2018 ben ik gestart als algemeen fysiotherapeut bij MTC Huizen.

Voordat ik aan deze opleiding begon, was ik werkzaam in de ouderenzorg als verpleegkundige. Echter jeukten mijn handen ontzettend als het ging om het weer mobiel worden, het revalideren in een verpleegtehuis of het verbeteren van zelfredzaamheid in huis. Toen de mogelijkheid er was om de opleiding tot fysiotherapeut te gaan volgen, greep ik deze dan ook met 2 handen aan.

Mijn affiniteit ligt in de ouderenzorg. Het is voor mij een uitdaging om ervoor te zorgen dat de (kwetsbare) ouderen, die steeds langer thuis moeten blijven wonen, zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven. Naast dat ik mensen aan huisbezoek, ben ik te vinden op onze locatie MTC de Bolder. Hier verzorg ik zowel de groepen medische trainingstherapie als de individuele behandeling in de behandelkamer of in de oefenzaal.

In het voorjaar van 2019 heb ik de cursus Neurorevalidatie bij Centraal Neurologische aandoeningen (o.a. CVA, Parkinson, MS en Dementie) afgerond. Om mij verder te verdiepen in de fysiotherapie gericht op de ouderenzorg, ben ik voornemend om vanaf September 2019 de master Geriatrie in de fysiotherapie te gaan volgen.

Contact

Fabries@MTCHuizen.com

BIG: 7991679550