skip to Main Content
Bel 035 - 52 413 89

Specialisaties

  • Algemeen fysiotherapeut

In 2021 ben ik afgestudeerd aan de Thim van der Laan Hogeschool voor fysiotherapie en ben ik als fysiotherapeut bij MTC Huizen gaan werken.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met veel verschillende sporten zoals hockey, golf, zeilen en schermen. Op m’n 15e kreeg ik een blessure aan m’n knie waarna ik een jaar moest revalideren bij de fysiotherapeut. Vanaf dat moment ging er een wereld voor me open en wilde ik koste wat kost fysiotherapeut worden. Want hoe gaaf is het als je iemand verder kan helpen herstellen van klachten?!

Vanaf 2021 ga ik me verder specialiseren in arbeids- en bedrijfsfysiotherapie. Ook ga ik de cursus dry needling en vitaliteitscoaching volgen. Dus voor alle klachten rondom stress, burn-out, werk gerelateerde klachten en preventie van klachten (op de werkvloer) bent u van harte welkom om bij me binnen te wandelen op de praktijk!

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek maken. Zo bespeel ik de piano, gitaar, drums, zang en volg ik de opleiding SoundEducation Nederland tot music producer en soundengineer.

Altijd al eens fysiotherapeutisch behandeld willen worden door een music producer? Of gewoon benieuwd naar de andere specialisaties? Ik ontvang u dan graag op één van onze praktijklocaties. Ik ben werkzaam op de locaties MTC “Oude Dorp”, MTC “Hoftuin” en MTC “de Bolder”.

Contact
Jilderda@mtchuizen.com

BIG: 79928876504