Suzan Stougie-Jonkheer

 

Na 8 jaar ziekenhuiservaring (orthopedie, neurologie, hartrevalidatie en rugrevalidatie) en 15 jaar werkzaam te zijn geweest in een particuliere praktijk in Hilversum, ben ik vanaf 1 juni 2017 werkzaam bij het MTC. Ik werk inSuzan Stougie het “oude dorp”, op de “hoftuin” en één keer in de twee weken bij atletiekvereniging Zuidwal. 

 

In 1993 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de PADU (nu Hogeschool) te Utrecht. Ik ben algemeen fysiotherapeut die zich de laatste jaren steeds meer richt op de sportrevalidatie. Daarvoor heb ik verschillende bijscholingsmodules gevolgd. 

 

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik gecertificeerd hardlooptrainster en trainerscoördinator bij de Bergse Runners Club in Nederhorst den Berg. Daar geef ik training en core stability training. 

 

Daarnaast heb ik samen met een plaatsgenoot in Kortenhoef Stichting Buro Sport opgericht. Met als doel om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om te gaan bewegen. Daar geef ik hardlooptraining en core stability training. 

 

Naast al deze activiteiten ben ik actief hardloopster, die ’s winters ook graag op ski’s of op schaatsen staat (natuurijs).

 

Ik ben positief ingesteld en ik zal altijd proberen, binnen de mogelijkheden van de patiënt, het maximale eruit te halen.

 

Specialisaties

Algemeen fysiotherapeut

Sportrevalidatie

 

Contact

stougie@mtchuizen.com

 

BIG: 19041693604