skip to Main Content
Bel 035 - 52 413 89

MTCHuizen blijft open voor iedereen die zorg nodig heeft!
We kunnen ons werk natuurlijk nog niet doen zoals we dat altijd gewend waren.

Hoe gaat het nu in zijn werk?

  1. Meld u telefonisch aan.
  2. Voordat de afspraak op de praktijk wordt ingepland wordt uitgevraagd of u op dat moment, of de afgelopen 24 uur (lichte) klachten heeft (gehad) van verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Als dat het geval is, verzoeken wij u niet naar de praktijk te komen en een eventueel gemaakte afspraak alsnog af te bellen. Dat is ook het geval als één van uw huisgenoten of gezinsleden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft of als er bij u of één van uw huisgenoten corona is vastgesteld. Ook wordt u gevraagd of u recent in een land geweest bent met een hoog risico op corona besmetting.
  3. Lees voor u naar de praktijk komt de praktijkrichtlijn door.

Online Fysiotherapie
Kunt u niet naar uw afspraak op de praktijk komen door bv. een lichte verkoudheid of blijft u liever thuis omdat u tot een risicogroep behoort? Maar wilt u wel graag advies of begeleiding van één van onze therapeuten? Dan kan online fysiotherapie uitkomst bieden.  Deze online fysiotherapie behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

Wilt u weten hoe online fysiotherapie werkt? Lees dan het artikel Zorg op afstand-online fysiotherapie.

Wilt u meer informatie? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Neemt vrijblijvend contact op. Bel 035-5241389 of mail naar info@mtchuizen.com