skip to Main Content
Bel 035 - 52 413 89

Gelukkig is de praktijk weer helemaal open, maar natuurlijk kunnen wij ons werk nog niet helemaal doen zoals we dat altijd gewend waren.

Hoe gaat het nu in zijn werk?

  1. Meld u telefonisch aan.
  2. Voordat de afspraak op de praktijk wordt ingepland wordt uitgevraagd of u op dat moment, of de afgelopen 24 uur (lichte) klachten heeft (gehad) van verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Als dat het geval is, verzoeken wij u niet naar de praktijk te komen en een eventueel gemaakte afspraak alsnog af te bellen. Dat is ook het geval als één van uw huisgenoten of gezinsleden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft of als er bij u of één van uw huisgenoten corona is vastgesteld. Ook wordt u gevraagd of u recent in een land geweest bent met een hoog risico op corona besmetting.
  3. Lees voor u naar de praktijk komt de praktijkrichtlijn door.

De behandeling op de praktijk ziet er anders uit dan voorheen.
De inrichting in de praktijk is aangepast zodat er beter 1,5 meter afstand kan worden gehouden.
In bepaalde situaties kan het zijn dat de therapeut gebruik maakt van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een mondkapje en handschoenen. In het document van onze beroepsvereniging staan hierover richtlijnen die wij volgen.

Wilt u meer informatie? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Neemt vrijblijvend contact op. Bel 035-5241389 of mail naar info@mtchuizen.com