Marieke Gijsbers verlaat MTCHuizen

30-06-2017

 

Enige tijd geleden ging mijn telefoon en werd mij de vraag gesteld “wil je nog steeds bij ons komen werken?”  In het verleden heb ik veel ingevallen in een woonzorgcentrum in Lelystad. Ik wist toen meteen al zeker : Dit is mijn droombaan en hier wil ik ooit werken!
Alleen zat ik nu in de luxe positie al een hele leuke baan bij het MTC Huizen te hebben, waar ik op zich nog lang niet op uitgekeken was. Na veel wikken en wegen heb ik besloten er voor te gaan! Je droombaan laat je immers niet schieten!

Afgelopen week heb ik mijn laatste werkweek bij het MTC gehad en wat ben ik overdonderd met lieve berichtjes, cadeautjes en reacties! Het is enorm fijn om zo gewaardeerd te worden door iedereen en het maakt het afscheid toch ook wel wat moeilijker.

Ik kijk terug op 2,5 hele mooie jaren! De patiënten die ik trof verveelden mij nooit! Ik zal Huizen niet snel vergeten en nog regelmatig bezoeken in de toekomst!
Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor het vertrouwen in mij de afgelopen jaren en wens jullie en het MTC het allerbeste toe!

Martine Paans neemt mijn werk in de Bolder over, voor de geriatrie fysiotherapie kunt u terecht bij Marloes van Riemsdijk en (wanneer zij terug is van verlof) IJbettine Jongerden.

Hartelijke groeten,
Marieke